• Binnen 5 dagen geholpen
  • Zelfopgeleide vakmannen
  • Kwaliteit voor de toekomst

Over Lieshout Luchtbehandeling

Vakkundige specialisten in luchtbehandeling

Lieshout Luchtbehandeling is onderdeel van Lieshout Service Group. Onder deze groep voeren wij werkzaamheden uit met verschillende disciplines, maar wel met een specialisatie binnen de klimaattechniek. Voor klimaatbeheersing in huis kun je terecht bij Lieshout Ventilatie. Voor klimaatbeheersing binnen de utiliteit kun je de specialisten van Lieshout Luchtbehandeling inschakelen.

Damian

Klantenservice

Heb je hulp nodig?

Wij zijn Lieshout Service Group.

Vakkundige specialisten in klimaattechniek. Nederland voorzien van een gezonder binnenklimaat met behulp van moderne technieken. Bij Lieshout Service Group draait het om energie. Kwaliteit in techniek als investering voor een (energiezuinige) toekomst.

Energie die wij onze klanten geven door het verlenen van de beste kennis en service. Op het gebied van ventilatie, luchtbehandeling en zonnepanelen. Voor particulier en zakelijk. Dat is wat ons drijft. En daar zijn we trots op!

Offerte aanvragen

Onze nieuwe wereld. Energiek en gezond.

Gezondheid staat steeds meer centraal. Er wordt meer en meer binnen 4 muren geleefd en gewerkt. Woningen worden beter geïsoleerd. Een goed binnenklimaat draagt bij aan gezonder en energiek leven.

Met de juiste techniek maken wij systemen energiezuinig. En zorgen we voor een comfortabel en gezonde leefomgeving. We installeren duurzame kwalitatieve oplossingen voor de lange termijn.

Offerte aanvragen

Desmond

Klantenservice

Heb je hulp nodig?

Wij staan voor je klaar. Met kennis en kunde

We hebben eigen installateurs en specialisten. Energieke monteurs die met passie werken in de techniek. Opgeleid in onze eigen Lieshout Academy. Onze monteurs weten elk detail over hun vak. Zo heb jij een vakkundig aanspreekpunt. We zijn toegankelijk en laagdrempelig. Staan altijd klaar om je te adviseren. Daardoor zien klantrelaties ons als snel, persoonlijk en deskundig. Geen energievreters, maar energiegevers.

Waarom Lieshout Service Group?

  • Kennis en kunde. Medewerkers doorlopen de Lieshout Academy.
  • Tevredenheidsgarantie. De klus is pas geklaard als jij tevreden bent.
  • Landelijke dekking. Geen uithoek is te ver.
  • Aangesloten bij VCA. Keurmerk in techniek.
  • Moderne technieken. Energiezuinig voor de beste prijs
  • Eigen specialisten. Betrokken en vakkundig
  • Snelle en vakkundige klantenservice. Geen vraag is te veel.
Offerte aanvragen