• Binnen 5 dagen geholpen
  • Zelfopgeleide vakmannen
  • Kwaliteit voor de toekomst

Onze Werkwijze

Neem contact op met onze vakkundige specialisten in luchtbehandeling

Heb jij vragen voor Lieshout Luchtbehandeling? Kom met ons in contact! Dit kan op verschillende manieren; vul het contactformulier in, bel ons op of stuur ons een berichtje. Wat werkt voor jou!

Tijdens het eerste contact stellen wij alvast een aantal vragen om een beeld te krijgen van de situatie én van de wensen. Wil jij een luchtbehandelingskast plaatsen, reinigen of onderhouden? Naast het onderhouden van de gehele installatie kunnen we ook het reinigen of onderhouden van de luchtkanalen verzorgen.

Damian

Klantenservice

Heb je hulp nodig?

Bekijk onze stappen

Afspraak op locatie

Tijdens de afspraak op locatie bespreken we de huidige problemen die de ventilatie met zich meebrengt en nemen we de wensen door. We bekijken het gebouw en bepalen welke manieren van luchtbehandeling mogelijk zijn. Daarbij kijken we uiteraard naar een zo efficiënt mogelijk systeem voor het betreffende gebouw om de beste luchtkwaliteit te behalen.

Wil je een huidige luchtbehandelingskast laten reinigen of onderhouden? De mate van verontreiniging en slijtage heeft invloed op de offerte; vandaar dat we graag eerst een voorinspectie houden.

Offerte op maat

Aan de hand van de besproken wensen maken we een op maat gemaakte offerte. Hierin nemen we alles mee; van de onderdelen en materialen tot de installatie en het inregelen van de luchtbehandelingskast. De offerte sturen we op, zodat jij alles op je gemak kunt doornemen. Is er iets niet duidelijk op de offerte of heb je vragen? Bel ons gerust; wij vinden het belangrijk dat alles voor je duidelijk is voordat we aan de werkzaamheden beginnen.

Wij werken met een tevredenheidsgarantie; de klus is pas geklaard als jij tevreden bent!

Dag van de afspraak

Als de offerte akkoord is, komen we de afgesproken werkzaamheden verrichten op de afgesproken datum. Onze monteurs melden zich netjes aan en leggen de werkzaamheden nogmaals uit. De chemicaliën die tijdens het reinigen worden gebruikt, worden door onze monteurs opgevangen, geneutraliseerd en afgevoerd.

We laten de werkplek netjes en schoon achter. Je kunt weer genieten van frisse lucht en profiteren van de vele voordelen van goede luchtbehandeling!

Monteurs onderweg

Afspraak = afspraak. Wij doen ons uiterste best om op de afgesproken tijdstip aanwezig te zijn.

Soms wijkt het af vanwege verkeer (file) of uitloop van werkzaamheden maar dit is nooit langer dan 60 minuten.

Installatie

Tijdens de werkzaamheden worden er voor – en na foto’s gemaakt die wij met je delen. De werkbon wordt verder ingevuld en afgemaakt. Het dossier wordt opgeslagen en bewaard in ons systeem. Zo weten we over een paar jaar precies wat de staat van jouw ventilatiesysteem is! Dat is handig toch?

Afronding

Onze monteurs checken alles nog een keer na en zorgen ervoor dat het weer helemaal perfect werkt.

Alles wordt vervolgens netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. U kunt na afloop van de werkzaamheden per pin betalen bij de monteur.

Het werk zit erop, wij zien u graag de volgende keer terug!

Waarom Lieshout Service Group?

  • Kennis en kunde. Medewerkers doorlopen de Lieshout Academy.
  • Tevredenheidsgarantie. De klus is pas geklaard als jij tevreden bent.
  • Landelijke dekking. Geen uithoek is te ver.
  • Aangesloten bij VCA. Keurmerk in techniek.
  • Moderne technieken. Energiezuinig voor de beste prijs
  • Eigen specialisten. Betrokken en vakkundig
  • Snelle en vakkundige klantenservice. Geen vraag is te veel.
Offerte aanvragen